Nieuws van Treurniet Mengvoeders

Racing Horse Feed assortimentsbrochure, nu ook online

28nov2011

Beste iedereen,

De nieuwe brochure met daarin het complete Racing Horse Feed assortiment is weer gedrukt. Daarnaast hebben we de brochure ook als online variant voor u beschikbaar gemaakt.
Online RHF brochure nu bekijken

Heeft u liever een gedrukte brochure, vraag deze dan nu aan via het contactformulier op de website.

Burgemeester komt ringsteken

30apr2010

Burgemeester komt ringsteken

De jeugd van Lansingerland gaat fietsen

08apr2010

Acapulco Pedaalridders Aanhangwagen Disco Acapulco geschonken aan De Pedaalridders.

Nieuwe schoorstenen bovenop onze fabriek

08mei2009

Oude situatie Nieuwe situatie Hiermee leveren we een extra bijdrage aan een beter milieu!

Ontwikkelingen Treurniet B.V.

30nov2007

Het is vandaag op de kop af 140 jaar geleden, dat mijn overgrootvader firma A.Treurniet oprichtte.

Ik ben blij en ook verheugd, dat ik u op de hoogte kan brengen van een nieuwe ontwikkeling binnen ons bedrijf. Dankzij u en de andere klanten kunnen we bestaan. Steeds zijn we er in geslaagd om voor onze klanten een goed product met een goede service te leveren. Dit is mogelijk geweest door uw klandizie, maar ook doordat we telkens met onze tijd zijn mee gegaan. In het verleden zijn er door de verschillende generaties op de juiste momenten de goede “investeringen” gedaan, en ook nu is het soms nodig om als leverancier nieuwe wegen in te slaan om voordelen voor onze klanten te creëren.

De melkveehouderij wordt steeds complexer en vraagt steeds meer specialisme. Denk hierbij aan voeding, maar ook aan kalveropfok, gezondheid van het vee, automatische melksystemen (robotspecialist), stallenbouw c.q. advisering ervan, enz. Om aan deze toenemende vraag naar kennis in de melkveehouderij te kunnen voldoen, zijn wij als Treurniet Mengvoeders een samenwerking aangegaan met Hendrix UTD.

Deze samenwerking houdt wel in dat we als Treurniet Mengvoeders zelfstandig blijven werken, maar op kennisgebied met Hendrix UTD samenwerken.

Hendrix UTD, onderdeel van het Nutreco concern, is leidend op het gebied van kennis van melkveehouderij. Treurniet Mengvoeders op zijn beurt classificeert zich weer sterk in productietechniek in Nederland. Het is daarom dat we deze samenwerking gezocht hebben.

Dit betekent voor u als klant of relatie, dat u kunt blijven rekenen op onze vertrouwde manier van werken, maar dat u daarbij meer adviesmogelijkheden hebt.

Met vriendelijke groet,

Treurniet Mengvoeders B.V.
Nico Treurniet